De "gamle" radiolærere på museet

I baggrunden ses Gynther Jørgensen, Jens Hansen, Bent Kellmann, Torben Krogh, Peder Larsen og Bent Bertelsen. I forgrunden ses Åge Kogager i samtale med Frede Feddersen, Lora Larsen (Peders kone) og Tommy Mikkelsen.

Fredag den 18. november 2011 var der på Håndværkerskolen (i dag EUC Syd) på Søndre Landevej 28 arrangeret et træf mellem nuværende og tidligere undervisere på Radioskolen.
De 21 fremmødte havde først et gensyn og en snak over en kop kaffe og et stykke lagkage i skolens kursistkantine, hvorefter der var et besøg på Sønderjyllands Radiomuseum, hvor de gamle lærere passede perfekt ind museets rammer med de gamle apparater og de etablerede tidsbilleder.

Åge i samtale med Frede og Tommy.

Der tales om de gamle apparater, hvoraf de ældste har en ældre fødselsattest end selv den ældste af de gamle lærere. Så hermed er det dokumenteret, at museet råder over nogle virkelig gamle klenodier. 



På billedet ses Bent Kellmann, Jens Hansen, Gynther Jørgensen, Peder Larsen, Lora Larsen, Hans Nielsen, Bent Bertelsen, Frede Feddersen, Åge Kogager og Tommy Mikkelsen.