Ekskursion 2019

Kirkfamilien

Deltagerne er ved at være fremme

Aktivitet inden for murene.

Kirk senior fremstillet i legoklodser.

Udsigten studeres.

De cirkelformede glastag/gulve.

Så er der kun at håbe på, at glasset holder.

Knægten med et par dejlige bukser som han kan have både arme og ben i.

Noget skal foreviges.

Legemuligheder.

"klodshans"

Mad i lange baner.

Tempo, tempo. Vi skal op til Stormlund.

Ned med det.

Ups, der er også kaffe og ostemad.

Radiomuseets årlige ekskursion blev afholdt torsdag den 22. august. Deltagerne mødtes ved Lego House i Billund, hvor huset blev besteget og konstruktion og udsigt beundret.

Vejret var virkelig med os, så vi havde rig mulighed for at se de mange detaljer som for eksempel glasgulvene, hvor man kunne se flere etager ned.

Omgivelserne var præget af stor aktivitet med byggerier og anlægsarbejder, og lidt på afstand kunne vi se to af Billunds store aktiver nemlig Legoland og Billund Lufthavn.

Man fornemmer i høj grad Legos betydning for byen og området.

Efter besøget hos Lego House kørte vi til Gyttegård Golfklub, hvor vi i klubbens cafeteria havde bestilt frokost i form af smørrebrød.  

Smørrebrødet og den hyggelige atmosfære var så god, at vi ”kom til” at overskride den afsatte tid, hvilket fik fatale konsekvenser for resten af ekskursionen.

Vi havde nemlig efterfølgende en aftale med Stormlunds Samling i Hornstrup Mølleby, hvor vi skulle se og høre kinoorgler og se arbejdende dampmaskiner. Et besøg, som vi havde set meget frem til.

Desværre blev vi forsinket ca. tre kvarter, hvilket selvfølgelig ikke er OK. Forsinkelsen betød så også, at Stormlund følte, at vi ikke tog ham lige så alvorligt, som han selv gjorde, så konsekvensen blev, at Stormlund lukkede museet ned kort inden de sidste fire mand nåede frem.

Vi lægger os fladt ned – forsinkelsen var ikke OK. Under alle omstændigheder var det for meget for Stormlunds ego. Som han selv udtrykte det ”Det pis gider jeg ikke. Nu lukker jeg for kompressorerne”.

Da der nu var lukket for såvel luft som det varme vand, måtte vi køre tilbage til Sønderborg med de små tusind kroner, vi ellers skulle betale for besøget.

Som kompensation er Stormlund altid velkommen på Sønderjyllands Radiomuseum. Skulle der i en sådan forbindelse opstå trafikale problemer med forsinkelse til følge, så venter vi og giver alligevel en rundvisning kvit og frit plus kaffe og kage. Måske kan vi så snakke os ind på hinanden igen, så vores besøg hos Stormlunds Samling alligevel kan gennemføres.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 18:50

Hej Erik
Jeg regner med at vi åbner i begyndelsen af august. Se på vores hjemmeside.
Mvh, Sven

...
22.07 | 14:46

Hvornår åbner i igen efter nedlukningen i forbindelse med coronaen.
Hilsen Erik

...
08.07 | 18:35

Herligt.
Prøver at komme forbi onsdag 😊

...
07.07 | 06:35

Hej Iben
Det er sikkert noget vi kan hjælpe dig med. Kom ind til os i radiomuseet med dIn radio. Mvh. Sven

...
Du kan lide denne side