Hverdag på museet

I den smukke "Marmorhall", som er det første man møder efter passage af det, der var Håndværkerskolens hovedindgang i årene 1939 til 1972, er der to udstillingsmontrer, som viser dels et udsnit af forbrugselektronik gennem tiderne og dels mere professionelt elektronik i form af måleinstrumenter.

Ved siden af museet ligger medlemmernes "fællesrum", hvor der naturligvis er mulighed for at hygge sig omkring konferencebordet, men hvor der også er indrettet reparationspladser til renovering af de gamle fine apparater.

Dette lokale fungerer så også som mødelokale for den mere end 25 år gamle hæderkronede lagkageklub, hvor medlemmer, udsprunget af Håndværkerskolens/EUC Syds elektronikafdeling, mødes hver fredag middag for at indtage og nyde et stykke lagkage af passende størrelse og af absolut topkvalitet.

Museet  modtager ofte donationer. Apparaterne registreres og sættes herefter på lager. Efter renovering indgår de i museets udstilling. Der rådes dog over et så stort antal apparater, at museet ikke er i stand til at rumme dem alle. Så  for at give en større bredde og en mere dynamisk udstilling sker der løbende en udskiftning af apparater. 

Dobbeltklik på et af nedenstående billeder og skift billede manuelt - eller start slideshow!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.05 | 20:07

Som radiomekaniker der kom i lære hos All Radio Sønderborg den 01.11.1970 ønsker jeg et medlemskab. I dag underviser jeg på Sønderborg Produktionshøjskole.

...
03.05 | 23:49

Som jeg husker det, selv langt op i 80'erene, på radioværksteder hvor der aldrig blev ryddet op. Trist at dette håndværk, som radiomekaniker er uddødt.

...
17.04 | 19:48

Tusind tak for denne glimrende beskrivelse af DSWCI!

Anker Petersen, DSWCI's sidste formand.

...
24.02 | 11:10

Hr. Sven Dyhr.
Tak for venlig modtagelse på museet både den 1. februar og den 22. februar.
Det var imponerende at se Jeres museum.
Mvh. Flemming Jensen

...
Du kan lide denne side