Hverdag på museet

I den smukke "Marmorhall", som er det første man møder efter passage af det, der var Håndværkerskolens hovedindgang i årene 1939 til 1972, er der to udstillingsmontrer, som viser dels et udsnit af forbrugselektronik gennem tiderne og dels mere professionelt elektronik i form af måleinstrumenter.

Ved siden af museet ligger medlemmernes "fællesrum", hvor der naturligvis er mulighed for at hygge sig omkring konferencebordet, men hvor der også er indrettet reparationspladser til renovering af de gamle fine apparater.

Dette lokale fungerer så også som mødelokale for den mere end 25 år gamle hæderkronede lagkageklub, hvor medlemmer, udsprunget af Håndværkerskolens/EUC Syds elektronikafdeling, mødes hver fredag middag for at indtage og nyde et stykke lagkage af passende størrelse og af absolut topkvalitet.

Museet  modtager ofte donationer. Apparaterne registreres og sættes herefter på lager. Efter renovering indgår de i museets udstilling. Der rådes dog over et så stort antal apparater, at museet ikke er i stand til at rumme dem alle. Så  for at give en større bredde og en mere dynamisk udstilling sker der løbende en udskiftning af apparater. 

Dobbeltklik på et af nedenstående billeder og skift billede manuelt - eller start slideshow!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 17:47

Anders Christensen
Jo, det er rigtigt at Tesam producerede en sådan modtager. Jeg har en sådan modtager liggende.
mvh Anders

...
23.07 | 14:32

Hej Kristian
Vi er klar til at tage imod dig.
Mvh Sven

...
23.07 | 13:44

Hej Sven
jeg er ved at rydde lidt op og er faldet over nogle dele og lidt gamle radiobøger, hvis i har åbent på onsdag, kommer jeg måske forbi

Kristian Lang

...
15.07 | 17:32

Link til Radio/tv bladet anno 1965:
http://www.mypaper.se/show/radio-tv-bladet/show.asp?pid=345248693465856&page=26

...
Du kan lide denne side