Ekskursion 2015

Morgenkaffe hos Lauge.

Anders og Gynther i udstillingen.

Frokost på Sdr. Omme Kro.

En herlig øl i den lovliggjorte overdækning.

En dejlig citronfromage med velpisket flødeskum.

Den 4. september var radiomuseet på den årlige sommerekskursion.

Turens første destination var nær Kibæk hos Lauge Moselund, som har vel Danmarks største og mest komplette samling af B&O, det være sig alt fra barbermaskiner, telefoner til radioer, fjernsyn samt alle typer båndoptagere.

Ekskursionen startede fra Sønderborg ca. kl. 08.00 og vi ankom hos Lauge ved 10 tiden. Vi medbragte rundstykker og vores uundværlige Dr. Nielsen, og Lauge havde sørget for service, kaffe, smør og diverse pålæg. Lauge har et lokale, der kan rumme et større antal mennesker i forbindelse med netop et sådan arrangement, så kan man forestille sig en bedre start på vores inspirationsdag?

Efter masser af hygge og snak i forbindelse med morgenkaffen tog vi fat på rundvisningen i en fantastisk samling, der mere end levede op til vores forventninger.

Blandt de hundredvis af apparater er der ingen dubletter. Der kan findes et par apparater, der ligner hinanden til forveksling, men så er der ifølge Lauge en forskel på for eksempel rørbestykningen.

Den måde apparaterne vises frem for beskuerne – selve opstillingen – er sirlig og ordentlig nærmest delikat, så det var en oplevelse i sig selv bare at gå rundt og nyde helhedsindtrykket.

Men alt får en ende, så lidt før middag måtte vi videre til programmets næste punkt, som var frokost på Sdr. Omme Kro.

Kroen serverede smørrebrød af en virkelig høj kvalitet, som begejstrede deltagerne. En enkelt af deltagerne blev så begejstret, at han tog op til flere stykker med hjem som et minde om dagen.

Dagen sluttede i Seest med et besøg hos Margot og Alex, hvor vi fik en øl under den lovliggjorte overdækning og efterfølgende en dejlig middag, hvor jeg specielt vil fremhæve citronfromagen med den velpiskede flødeskum. En stor tak til Margot og Alex for deres medvirken til en uforglemmelig dag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 11:21

Jeg har en Beocord 1900. Er det noget der kunne have jeres interesse.
MVH.
Jørn Følster

...
09.11 | 13:30

Hej
Vi vil gerne modtage din radio. Vi har desuden kontakt med flere samlere der kunne være interesserede. Mvh Sven

...
05.11 | 12:28

Hej i Sønderjylland.
Jeg har en TO-R SATURN 348 stående. Er I interesserede i en sådan? Eller kender I nogen, der kunne tænke sig at aftage den?
Mvh Helle Aa

...
14.10 | 10:16

Hej Martin
Tak for tilbuddet, men vi har en i vores udstilling.
Med venlig hilsen
Sven

...
Du kan lide denne side